A gépgyártás területén működő partnereinket is több területen, magas szintű termékekkel szolgáljuk ki. Legyen szó többek között akár a kutató – fejlesztő részelegek tesztberendezéseiről, skid moduláris berendezésekről vagy akár felületkezelő rendszerekről.

skid modularis rendszerek

Skid moduláris rendszerek

A GYGV Kanizsa által gyártott, előszerelt Skid moduláris rendszerek a helyszíni gyártáshoz képest egy jobban megtervezett, kompaktabb folyamatrendszert biztosítanak. Ezek a moduláris rendszereink gyorsan beépíthetőek egy meglévő rendszerbe, minimalizálva a leállást. Miután a moduláris rendszerünk folyamatosan működik, az üzemeltetők örömmel fogadják a felhasználóbarát, ergonomikusan megtervezett funkciókat és kezelőszerveket, amelyek megkönnyítik a moduláris rendszerek használatát.

Ezek a skid egységek lehetővé teszik a gépgyártó cégek R&D részlegei számára, hogy termékeiket teszteljék, tovább fejlesszék.

Felületkezelő egységek, rendszerek

Több projektünk során dolgoztunk már közösen olyan cégekkel, akik a gépgyártás területén alkatrészek felületkezelésével dolgoztak. Ehhez cégünk felületkezelő kádakat, kézi mosó egységeket, gépi felületkezeléshez több kamrás felületkezelő kabinokat is tervezett, gyártott. A visszatérő projektek esetén az adott termékek hatékonyságát kielemeztük, adott esetben továbbfejlesztettük.

Kiemelt referenciáink az iparágban

  • Grundfos (Magyarország, Dánia, USA, Kanada, Dél-Afrikai Köztársaság, Szingapúr, Törökország, EAE, Kína, Ausztrália)
  • Galvatek – John Cockerill (Magyarország, Kína, Szaúd-Arábia)
  • Nilfisk (Magyarország, Dánia)
  • Metallux

Lépjen kapcsolatba velünk!

Küldje el igényét, ajánlatkérését mi pedig felvesszük Önnel a kapcsolatot!