Szolgáltatások

Tervezés és műszaki előkészítés

Komplex megoldásokat nyújtunk vevőink számára, aminek az első lépése az alapos felmérés és tervezés.

A mérnök csapatunk a legújabb szoftverek segítségével igény szerint elkészítik a terveket partnereink számára, amely lehet akár egy alkatrész rajza, prototípus látványterve, kapcsolási rajz (P&ID) végül pedig maga a gyártási terv is.

Tervezés és műszaki előkészítés gygv kanizsa

Gyártás

A műhelyi előgyártás, gyártás a jól-felszerelt, új gépparkkal ellátott, daruzott csarnokunkban történik a különböző munkaállomásunkon, szakértő kollégáink irányítása és felügyelete mellett. Ugrás a technológia oldalra.

Felületkezelés

A félkész, kész termékeket a gyártási folyamat végén a felületkezelő állomásainkon pácoljuk, passzíváljuk, elektropolírozzuk vagy üveggyöngyszórjuk.

Helyszíni telepítés, beüzemelés

Szakképzett munkatársaink a helyszíni szerelést, beüzemelést is végrehajtják a partner kérése szerint. Az évek során ily módon cégünk számos helyen telepített már berendezéseket külföldön is. Ugrás a referenciákhoz.

Termeléskövetés, dokumentáció

Cégünk nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a leszállított termékek megfelelő dokumentációval álljanak a megrendelő rendelkezésére. A standard nemzetközi előírásoknak megfelelő gépkönyveink mellet akár vevő kérésére kialakított dokumentációt is elkészítünk. A beépített anyagok azonosítása, eredete is követve van a gyártási folyamatunk során. Egyedi vonalkóddal látjuk el a beérkezés során az alapanyagokat, amely segít a műbizonylat csatolásában illetve az adott projekt – felhasznált anyagok relációjának kezelésében.