Rólunk

A GYGV Kanizsa Kft. 1994-ben alapított mára már családi vállalkozás. Cégünk fő tevékenysége rozsdamentes acélból készült ipari, egyedi berendezések tervezése, gyártása és helyszíni szerelése.

  • A vállalkozás saját létszáma: 25-30 fő.
  • Kollegáinak átlag életkora: 35-40 év.
  • Szakmai megosztása: 5 fő diplomás mérnök és 15 fő technikus illetve szakmunkás.


Célunk a magas minőségű, komplex megoldás nyújtása a tervezéstől a gyártáson át a helyszíni beüzemelésig.

Telephely

A GYGV Kanizsa Kft. 2009 szeptemberében vette használatba a 3 hektáros területen lévő zöldmezős beruházásként, épített 2300 m2 alapterületű csarnokot.

A GYGV Kanizsa Kft. integrált politikája

A GYGV Kanizsa Kft. integrált irányítási céljai megvalósításához, integrált irányítási rendszerének kialakításához és működtetéséhez az MSZ EN ISO 9001:2015 és MSZ EN ISO 14001:2015 szabványok előírásait hívta segítségül.

Elkötelezettek vagyunk integrált irányítási rendszerünk folyamatos fejlesztésében, valamint abban, hogy kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat bocsátsunk megrendelőink rendelkezésére. A magas termék- és szolgáltatás színvonal fenntartása és folyamatos fejlesztése egyike fő célkitűzéseinknek, amelyre nagy hangsúlyt fektetünk. Úgy hisszük ez elengedhetetlen feltétele annak, hogy a hazai és nemzetközi piacon megkülönböztessük magunkat, új vevőket szerezzünk és a meglévőkkel pedig hosszútávú, kölcsönösen előnyös, megbízható partneri kapcsolatot alakítsunk ki.

Tevékenységünk középpontjában partnereink elégedettsége áll. Az általuk meghatározott követelmények, igények szem előtt tartása és az értékteremtés a munkafolyamataink stabil alapját képezik. Projekt menedzsmentünket a megfelelő szakszerűség, hatékonyság és a vállalt teljesítési határidők pontos betartásának figyelembevételével alakítjuk ki, hajtjuk végre és kontrolláljuk.

A vevői elégedettség mellett számunkra az is fontos, hogy dolgozóink részére olyan munkafeltételeket, valamint környezetet biztosítsunk, hogy mindez az ő elégedettségüket is szolgálja. Támogatjuk és megköveteljük a korszerű tudás és ismeret elsajátítását és ennek alkalmazását. Mindezeket tapasztalt kollégáink tudás átadásával, valamint rendszeres képzésekkel tudjuk elérni.

Beszállítóinktól elvárjuk a megbízható, pontos és a követelményeket tökéletesen kielégítő munkavégzést, amely az általunk elvégzett tevékenységeket is jellemzi. Hosszabb távon arra törekszünk, hogy olyan beszállítókkal működjünk együtt, akik szintén rendelkeznek működő, tanúsított minőségirányítási és környezetirányítási rendszerrel.

Cégünk vezetőségének egyértelmű szándéka, hogy a teljes működése során figyelemmel kíséri a törvényi előírásokat, ezeket betartja és munkatársaival is betartatja. Mindehhez természetesen elengedhetetlen a környezetünk és munkatársaink egészégének a védelme.

Vállalatunk elkötelezett a környezeti károk, a környezetszennyezés megelőzése, a környezetterhelés lehető legkisebb mértéken tartása, ennek ellenőrzése, a természetes és épített környezetünk folyamatos védelme, a környezethasználattal járó kockázatok kiküszöbölése, valamint a cégünkre vonatkozó környezetvédelmi jogszabályi és egyéb előírások, továbbá az általunk vállalt követelmények teljesítése iránt.

 A Kft. vezetése kötelezettséget vállal az Integrált politikában leírtak betartására.

Integrált politikánkat évente értékeljük, ha szükséges megújítjuk és a megváltozott körülményekhez igazítjuk.