+36 93 313 283 info@gygv.hu

Rólunk

A GYGV Kanizsa Kft. 1994-ben alapított mára már családi vállakozás. Fő tevékenységünk: rozsdamentes acélból készült ipari, egyedi berendezések tervezése, gyártása és helyszíni szerelése.

  • A vállakozás saját létszáma: 20-25 fő.
  • Kollegáinak átlag életkora fiatal, 35-40 év.
  • Szakmai megosztása: 5 fő diplomás mérnök és 15 fő technikus illetve szakmunkás.

Fő célkitűzésünk az innováció megvalósítása a szakmai területünkön. A termékeinkben illetve a berendezéseinkben növekedjen a szakmai és szellemi hozzáadott érték.

Telephely

A GYGV Kanizsa Kft. 2009 szeptemberében vette használatba a 3 hektáros területen lévő zöldmezős beruházásként, épített 2300 m2 alapterületű csarnokot.

A GYGV Kanizsa Kft. Minőségpolitikája

A Kft. felső vezetése minőségpolitikáját úgy fogalmazta meg, hogy az egyértelműen megfelel céljainak, de egyúttal kötelezettséget is jelent a megrendelő által meghatározott követelmények, minőségi elvárások, valamint a szabvány előírások teljesítésére is. A GYGV KANIZSA Kft. által végzett valamennyi tevékenységnek – gyártásnak és szolgáltatásnak – meg kell felelni a megrendelők által meghatározott követelményeknek, minőségi elvárásoknak, valamint az ISO 9001 szabvány követelményeinek. Mindent a megrendelőért, a megrendelő érdekében teszünk. Azt tartjuk szem előtt, hogy aki hozzánk fordul egy feladattal, igénnyel, bármilyen kicsi legyen is az, a hozzánk forduló személynek az adott pillanatban a legnagyobb megoldandó feladatot, gondot jelenti, amit nekünk a legjobb tudásunk szerint – a vevő megelégedésére – el kell végeznünk.

Mottónk

Komplex rozsdamentes innováció: GYorsan, Gazdaságosan a Vevőkért.

  • A cég vezetésének fő törekvése, hogy a szakmai tudást és tapasztalatot ötvözve a szellemi innovációval olyan komplex szolgáltatást, kivitelezést nyújtson megrendelőinek, amely a mindenkori piacokon jegyzett, illetve keresett.
  • Törekvésünk; tevékenységünk során a kivitelezés jó minőségének, megfelelő szakszerűségének és a vállalt teljesítési határidők pontos betartásának biztosítása.
  • Célunk, hogy megrendelőink megbízásait mindenki megelégedésére teljesítsük, ezzel megőrizve, az eddig már megszerzett piaci pozíciónkat a magyarországi gyártó- és szerelőipari cégek sorában.

A minőség iránti igényesség, az új magatartásforma kialakítása; elvárás minden dolgozónktól. Beszállítóinktól elvárjuk a megbízható, pontos és a követelményeket tökéletesen kielégítő munkavégzést, amely az általunk elvégzett tevékenységeket is jellemzi. Hosszabb távon arra törekszünk, hogy olyan beszállítókkal működjünk együtt, akik szintén rendelkeznek működő, tanúsított minőségirányítási rendszerrel. Biztosítjuk, hogy minőségpolitikánk lényegét minden munkavállalónk megismerje, megértse és megvalósításának cselekvő részese is legyen. Valamennyi dolgozó köteles a minőségirányítási rendszer előírásait munkája során betartani. A Kft. vezetése kötelezettséget vállal a minőségpolitikában megfogalmazottak betartására.

Minőségpolitikánkat évente értékeljük, ha szükséges megújítjuk és a megváltozott körülményekhez igazítjuk.